Apa sampeyan nate memesan preinan kanthi online? Banjur kemungkinan sampeyan bakal duwe ...

Apa sampeyan wis tau liburan online?

Mangka kemungkinan gedhe sampeyan wis nemoni tawaran sing ditemokake luwih apik tinimbang sing dibuktekake, kanthi asil frustasi akeh. Saringan Komisi Eropa lan panguwasa perlindungan konsumen UE malah wis nuduhake manawa rong pertiga situs web pesenan kanggo preinan ora bisa dipercaya. Rega sing ditampilake asring ora padha karo rega pungkasan, penawaran promosi bisa uga ora kasedhiya ing kasunyatan, rega total asring ora jelas utawa situs web ora jelas babagan penawaran kamar sing nyata. Panguwasa Uni Eropa njaluk situs web sing relevan tumindak miturut aturan sing ditrapake.

Share