Apa sampeyan nate memesan preinan kanthi online? Banjur kemungkinan sampeyan bakal duwe ...

Apa sampeyan wis tau liburan online? Banjur kemungkinan sampeyan bisa nemu tawaran sing kasedhiya sing luwih menarik tinimbang pungkasane kabukten, kanthi akeh rasa frustasi. Saringan Komisi Komisi Eropa lan panguwasa konsumen EU uga nuduhake yen rong pertiga situs web pesenan kanggo preian ora bisa dipercaya. Rega sing ditampilake asring ora padha karo rega akhir, tawaran promosi bisa uga ora kasedhiya, kasunyatane, rega total asring ora jelas utawa situs web ora jelas babagan penawaran ruangan nyata. Panguwasa Uni Eropa njaluk situs web sing relevan tumindak miturut aturan sing ditrapake.

20-04-2017

Share