Komisi Eropa pengin perantara menehi informasi babagan konstruksi…

Komisi Eropa pengin perantara kanggo menehi katrangan babagan konstruksi supaya nyegah pajak sing digawe kanggo para klien.

Negara asring kelangan pendapatan pajak amarga konstruksional fiskal transnasional sing menehi penasihat pajak, akuntan, bank lan pengacara (perantara) kanggo para klien. Kanggo nambah transparansi lan mbisakake dhuwit pajeg dening panguwasa pajak, Komisi Eropa ngusulake yen tanggal 1 Januari 2019, perantara iki wajib menehi informasi babagan konstruksi kasebut sadurunge ditindakake dening para klien. Dokumen sing bakal diwenehake bakal digawe diakses para panguwasa pajak ing database EU. Paugeran lengkap: kabeh ditrapake kanggo kabeh perantara, kabeh konstruksi lan kabeh negara. Perantara sing ora ngetrapake aturan anyar kasebut bakal ditrapake. Usul kasebut bakal ditawakake kanggo disetujoni Parlemen Eropa lan Dewan kasebut.

2017-06-22

Share