Komisi Eropa pengin perantara ngandhani…

Komisi Eropa pengin perantara kanggo menehi katrangan babagan konstruksi supaya nyegah pajak sing digawe kanggo para klien.

Negara asring kelangan penghasilan pajak amarga umume konstruksi fiskal transnasional sing digawe penasihat pajak, akuntan, bank lan pengacara (perantara) kanggo para klien. Kanggo nambah transparansi lan ngaktifake mbayar pajeg kasebut dening pejabat pajak, Komisi Eropa ngusulake yen tanggal 1 Januari 2019, perantara kasebut kudu menehi informasi babagan konstruksi kasebut sadurunge dileksanakake dening klien. Dokumen sing bakal disedhiyakake bakal diakses dening pejabat pajak ing basis data UE.

Aturan kasebut lengkap

Iki ditrapake kanggo kabeh perantara, kabeh konstruksi lan kabeh negara. Para perantara sing ora ngetutake aturan anyar iki bakal diukum. Proposal kasebut bakal ditawakake kanggo disetujoni menyang Parlemen Eropa lan Dewan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.