Sadurunge, kita nulis babagan kemungkinan digital ...

Program KEI

Sadurunge, kita nulis babagan kemungkinan litigasi digital. Tanggal 1 Maret, Pengadilan Tinggi Walanda (pengadilan tertinggi Walanda) resmi diwiwiti karo litigasi digital iki, minangka bagian saka program KEI. Iki tegese kasus tumindak sipil bisa diajukake lan ditliti dening pengadilan kanthi digital. Pengadilan Walanda liyane bakal ndherekake mengko. Kanthi program KEI, sistem kaadilan kudu luwih bisa diakses lan dingerteni kanggo kabeh pihak sing melu. Penasaran minangka apa tegese kanggo sampeyan? Aja ragu-ragu hubungi salah sawijining pengacara!

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.