Sadurunge, kita nulis babagan kemungkinan digital ...

Sadurunge, kita nulis babagan kemungkinan litigasi digital. Tanggal 1 Maret, Pengadilan Tinggi Walanda (pengadilan tertinggi Walanda) resmi diwiwiti karo litigasi digital iki, minangka bagian saka program KEI. Iki tegese kasus tumindak sipil bisa diajukake lan ditliti dening pengadilan kanthi digital. Pengadilan Walanda liyane bakal ndherekake mengko. Kanthi program KEI, sistem kaadilan kudu luwih bisa diakses lan dingerteni kanggo kabeh pihak sing melu. Penasaran minangka apa tegese kanggo sampeyan? Aja ragu-ragu hubungi salah sawijining pengacara!

09-03-2017

Share