Apa sampeyan Walanda lan sampeyan pengin omah-omah ing luar negeri?

Wong Walanda

Akeh wong Walanda bisa ngimpi: omah-omah ing lokasi sing apik ing luar negeri, bisa uga ing tujuan liburan tahunan sing disenengi ing Yunani utawa Spanyol. Nanging, nalika sampeyan - minangka wong Walanda - pengin omah-omah ing luar negeri, sampeyan kudu ketemu akeh formalitas lan syarat lan mikir babagan akeh pitakon. Contone, apa sampeyan dilarang omah-omah ing negara sing sampeyan pilih? Dokumen apa sing sampeyan butuhake kanggo omah-omah? Lan aja lali babagan legalisasi lan terjemahan. Contone, sampeyan butuh terjemahan resmi yen ora duwe sertifikat nikah ing basa Inggris, Prancis utawa Jerman.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.