Apa sampeyan Walanda lan sampeyan pengin omah-omah ing luar negeri?

Akeh wong Walanda bisa ngimpi: omah-omah ing lokasi sing apik ing luar negeri, bisa uga ing tujuan liburan tahunan sing disenengi ing Yunani utawa Spanyol. Nanging, nalika sampeyan - minangka wong Walanda - pengin omah-omah ing luar negeri, sampeyan kudu ketemu akeh formalitas lan syarat lan mikir babagan akeh pitakon. Contone, apa sampeyan dilarang omah-omah ing negara sing sampeyan pilih? Dokumen apa sing sampeyan butuhake kanggo omah-omah? Lan aja lali babagan legalisasi lan terjemahan. Contone, sampeyan butuh terjemahan resmi yen ora duwe sertifikat nikah ing basa Inggris, Prancis utawa Jerman.

2017-06-14

Share