Hubungi anak sampeyan sajrone krisis Corona

Saiki koronavirus uga wis rusak ing Walanda, mula kuwatir saka akeh wong tuwa. Minangka wong tuwa, saiki bisa uga nemoni pitakonan. Apa anak sampeyan isih diijinake menyang mantan? Sampeyan bisa njaga anak ing omah sanajan dheweke kudu karo ibu utawa bapak ing akhir minggu iki? Apa sampeyan bisa njaluk supaya bisa ndeleng anak-anakmu yen mantan dheweke kepengin tetep ing omah saiki amarga krisis korona? Iki mesthi kahanan sing khas banget kanggo kabeh sing durung nate kita nate ngalami, mula iki bakal njaluk pitakon kanggo kabeh kita tanpa wangsulan sing jelas.

Prinsip hukum kita yaiku anak lan wong tuwa duwe hak kanggo nggandhengake saben liyane. Mula, wong tuwane asring terikat karo susunan kontak sing sarujuk. Nanging, kita manggon ing jaman luar biasa saiki. Kita durung ngalami kaya ngono, minangka asil sing ora ana jawaban sing ora jelas kanggo pitakonan ing ndhuwur. Ing kahanan saiki penting kanggo mbiji apa sing paling apik kanggo anak sampeyan adhedhasar akal lan keadilan kanggo saben kahanan tartamtu.

Hubungi anak sampeyan sajrone krisis Corona

Apa sing kedadeyan nalika kunci lengkap wis diumumake ing Walanda? Apa pengaturan kontak sing disepakati isih ditrapake?

Ing wayahe jawaban kanggo pitakonan iki durung cetha. Nalika kita njupuk Spanyol minangka conto, kita weruh manawa ana (senadyan kunci) ngidini para wong tuwa terus ngetrapake susunan kontak. Dadi jelas sing diwenehake kanggo wong tuwa ing Spanyol, umpamane, milih bocah utawa nggawa menyang wong tuwa liyane. Ing Walanda saiki ora ana aturan khusus babagan susunan kontak sajrone coronavirus.

Apa koronavirus minangka alesan sing bener supaya bocah ora lunga menyang wong tuwa liyane?

Miturut pedoman RIVM, kabeh wong kudu tetep ing omah, sabisa ngindhari kontak sosial lan jarak jarak siji lan setengah meter saka wong liya. Bisa dibayangake supaya bocah ora lunga menyang wong tuwa liyane amarga wis ana, umpamane, ana ing wilayah berisiko tinggi utawa duwe profesi ing sektor kesehatan sing nambah risiko dheweke dadi infeksi karo corona.

Nanging, ora diidini nggunakake coronavirus minangka 'alesan' kanggo ngalangi kontak antarane anak lan wong tuwa liyane. Malah ing kahanan sing luar biasa iki, sampeyan kudu nyengkuyung kontak karo anak karo wong tuwa liyane sabisa-bisa. Nanging, sampeyan kudu saling ngerti yen, kayata, anak-anak sampeyan nuduhake gejala penyakit. Yen sampeyan ora bisa njupuk lan nggawa bocah-bocah kasebut sajrone periode spesial iki, sampeyan bisa sementara setuju babagan cara alternatif supaya kontak bisa ditindakake. Contone, sampeyan bisa mikir kontak ekstensif liwat Skype utawa Facetime.

Apa sing bisa ditindakake yen wong tuwa liyane nolak kontak sampeyan karo anak?

Ing periode sing luar biasa iki, angel kanggo ngetrapake pengaturan kontak, yen langkah-langkah saka RIVM isih berlaku. Pramila wicaksana kanggo takon karo wong tuwa liyane lan nemtokake apa sing paling apik kanggo kesehatan bocah, nanging uga kanggo kesehatan sampeyan dhewe. Yen konsultasi bebarengan ora mbantu sampeyan, sampeyan uga bisa njaluk tulung marang pengacara. Biasane, ing kasus kasebut, prosedur interlokutori bisa diwiwiti kanggo ngetrapake kontak liwat pengacara. Nanging, pitakonane yaiku apa sampeyan bisa miwiti prosedur iki ing kahanan saiki. Sajrone periode sing luar biasa, pengadilan ditutup lan mung kasus sing penting sing ditangani. Sanalika langkah-langkah babagan virus corona wis diatasi lan wong tuwa liyane terus ngganggu kontak kasebut, sampeyan bisa njaluk pengacara kanggo ngetrapake kontak kasebut. Pengacara saka Law & More bisa mbantu sampeyan ing proses iki! Sajrone langkah coronavirus, sampeyan uga bisa ngubungi pengacara Law & More kanggo konsultasi karo mantan mitra sampeyan. Pengacara kita bisa mesthekake yen sampeyan bisa entuk solusi sing apik bebarengan karo mantan kanca.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan pengaturan kontak karo bocah utawa sampeyan pengin ngobrol karo kanca sadurunge sing diawasi pengacara supaya bisa entuk solusi sing apik? Bebas bae kanggo dihubungi Law & More.

Share