Perlindhungan konsumen lan istilah lan kahanan umum

Pengusaha sing adol produk utawa menehi layanan asring nggunakake istilah lan kahanan umum kanggo ngatur hubungan karo panampa produk utawa layanan kasebut. Nalika panampa minangka konsumen, dheweke entuk perlindungan kanggo konsumen. Perlindhungan konsumen digawe kanggo nglindhungi konsumen 'lemah' marang pengusaha 'kuwat'. Kanggo nemtokake manawa panampa seneng nglindhungi konsumen, luwih dhisik kudu nemtokake manawa konsumen. Konsumen yaiku wong asli sing ora nglatih profesi utawa bisnis gratis utawa wong alam sing tumindak njaba kegiatan bisnis utawa profesional dheweke. Singkat, konsumen yaiku sawetara sing tuku produk utawa layanan kanggo tujuan non-komersial, pribadi.

Perlindhungan konsumen babagan syarat lan kahanan umum tegese para wirausaha ora bisa kalebu kabeh kanthi syarat lan syarat sing umum Yen panentu ora pati rame, panentu iki ora ditrapake kanggo konsumen. Ing Kode Sipil Belanda, dhaptar ireng lan abu-abu sing kalebu. Daftar ireng ngemot ketentuan sing mesthi dianggep ora pati rame, dhaptar abu-abu ngemot ketentuan sing biasane (biasane) ora bisa ditrapake. Yen entuk panentu saka dhaptar abu-abu, perusahaan kudu nduduhake manawa panentu kasebut cukup. Sanajan mesthi dianjurake supaya maca kanthi syarat lan syarat umum, konsumen uga dilindhungi saka syarat sing ora dingerteni dening hukum Walanda.

Share