Pengadilan Tinggi Belanda nyedhiyakake kejelasan lan wis nemtokake…

Klaim rega pasar

Bisa kedadeyan sapa wae: sampeyan lan mobil melu kacilakan mobil lan mobil sampeyan gunggunge. Pitungan kerusakan kendharaan total asring nyebabake debat sengit. Pengadilan Tinggi Belanda nyedhiyakake kajelasan lan wis nemtokake manawa ing kasus kasebut, wong bisa njaluk nilai pasar mobil nalika rugi kasebut. Iki miturut prinsip hukum Walanda manawa partai sing kurang mampu kudu bisa bali maneh ing posisi sing bakal ditindakake yen karusakane ora bakal ana.

Share
Law & More B.V.