Pengadilan Tinggi Belanda nyedhiyakake kejelasan lan wis nemtokake…

Klaim rega pasar

Bisa kedadeyan sapa wae: sampeyan lan mobil melu kacilakan mobil lan mobil sampeyan gunggunge. Pitungan kerusakan kendharaan total asring nyebabake debat sengit. Pengadilan Tinggi Belanda nyedhiyakake kajelasan lan wis nemtokake manawa ing kasus kasebut, wong bisa njaluk nilai pasar mobil nalika rugi kasebut. Iki miturut prinsip hukum Walanda manawa partai sing kurang mampu kudu bisa bali maneh ing posisi sing bakal ditindakake yen karusakane ora bakal ana.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.