Dadi warga Walanda luwih cepet liwat prosedur pilihan

Dadi warga Walanda luwih cepet liwat prosedur pilihan

Sampeyan tetep ing Walanda lan sampeyan seneng banget. Mulane sampeyan bisa uga pengin njupuk kewarganegaraan Walanda. Sampeyan bisa dadi Walanda kanthi naturalisasi utawa kanthi pilihan. Sampeyan bisa njaluk warga negara Walanda luwih cepet liwat prosedur pilihan; uga, biaya kanggo prosedur iki luwih murah. Ing sisih liya, prosedur pilihan mbutuhake syarat sing luwih ketat. Ing blog iki, sampeyan bisa maca apa sampeyan nyukupi syarat kasebut lan dokumen pendukung sing dibutuhake supaya bisa sukses.

Amarga sifat rumit saka proses kasebut, disaranake nyewa pengacara sing bisa nuntun sampeyan ing proses kasebut lan fokus ing kahanan tartamtu lan individu. 

kahanan

Sampeyan bisa nglamar kewarganegaraan Walanda kanthi pilihan ing kasus ing ngisor iki:

  • Sampeyan wis umur, lair ing Walanda lan wis manggon ing Walanda wiwit lair. Sampeyan uga duwe ijin panggonan sing sah.
  • Sampeyan lair ing Walanda lan ora duwe kewarganegaraan. Sampeyan wis manggon ing Walanda kanthi ijin panggonan sing sah paling ora telung taun berturut-turut.
  • Sampeyan wis manggon ing Walanda wiwit umur patang taun, sampeyan mesthi duwe ijin panggonan sing bener lan sampeyan isih duwe ijin panggonan sing bener.
  • Sampeyan minangka mantan warga negara Walanda lan wis manggon ing Walanda paling sethithik setaun kanthi ijin panggonan permanen utawa tetep sing sah kanthi tujuan ora sauntara. Elinga yen kewarganegaraan sampeyan wis dicabut amarga sampeyan nolak, sampeyan ora bisa njaluk pilihan.
  • Sampeyan wis omah-omah karo warga Walanda paling sethithik telung taun utawa sampeyan duwe kemitraan karo warga Walanda paling sethithik telung taun. Perkawinan utawa kemitraan sing wis didaftar terus-terusan karo warga negara Walanda sing padha lan sampeyan wis manggon ing Walanda terus-terusan kanthi ijin panggonan sing sah kanggo paling sethithik 15 taun.
  • Sampeyan 65 taun utawa luwih lan wis manggon ing Kratoning Walanda terus-terusan paling sethithik 15 taun kanthi ijin panggonan sing bener sadurunge konfirmasi akuisisi kewarganegaraan Walanda.

Yen sampeyan lair, diadopsi utawa nikah sadurunge 1 Januari 1985, ana telung kasus liyane sing bisa sampeyan gunakake kanggo kewarganegaraan Walanda kanthi pilihan:

  • Sampeyan lair sadurunge 1 Januari 1985 saka ibu Walanda. Bapakmu ora duwe kewarganegaraan Walanda nalika sampeyan lair.
  • Sampeyan diadopsi minangka bocah cilik sadurunge 1 Januari 1985 dening wong wadon sing duwe kewarganegaraan Walanda nalika iku.

Sampeyan nikah karo wong non-Walanda sadurunge 1 Januari 1985 lan minangka asil sampeyan ilang kewarganegaraan Walanda. Yen sampeyan wis bubar pegatan, sampeyan bakal nggawe statement pilihan ing setahun saka pembubaran marriage. Sampeyan ora kudu manggon ing Walanda kanggo nggawe deklarasi iki.

Yen sampeyan ora kalebu ing salah sawijining kategori ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ora layak kanggo proses pilihan.

request

Nglamar kewarganegaraan Walanda kanthi pilihan ditindakake ing kotamadya. Kanggo nindakake, sampeyan kudu duwe identifikasi sing sah lan sertifikat lair saka negara asal sampeyan. Sampeyan uga kudu duwe ijin panggonan sing sah utawa bukti panggonan liyane sing sah. Ing kotamadya, sampeyan kudu ngumumake yen sampeyan bakal nggawe deklarasi prasetya ing upacara ndarbeni kewarganegaraan Walanda. Kanthi mengkono, sampeyan nyatakake yen sampeyan ngerti yen hukum Kerajaan Walanda uga bakal ditrapake kanggo sampeyan. Kajaba iku, ing sawetara kasus, sampeyan kudu ninggalake warga negara saiki, kajaba sampeyan bisa njaluk alasan kanggo pengecualian.

kontak

Apa sampeyan duwe pitakon babagan hukum imigrasi utawa sampeyan pengin kita nulungi luwih lanjut babagan prosedur pilihan sampeyan? Banjur hubungi Pak Aylin Selamet, pengacara ing Law & More at [email dilindhungi] utawa Pak Ruby van Kersbergen, pengacara ing Law & More at [email dilindhungi] utawa nelpon kita ing +31 (0)40-3690680.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.