Pitakonane sejatine dudu apa mesin mikir nanging apa sejatine manungsa

BF Skinner nate ujar, "Pitakonane yaiku ora mikir apa mesin nanging apa ana wong lanang"

Paribasan iki cocog banget karo fenomena anyar mobil nyopir mandhiri lan cara masarakat menehi hasil karo produk iki. Contone, kudu miwiti mikir babagan pengaruh mobil mandhiri ing desain jaringan dalan modern Walanda. Amarga alasan kasebut, Menteri Schultz van Haegen nawakake laporan 'Zelfrijdende auto's, Verkenning van implicaties op het ontwerp van wegen' ('Mobil nyopir mandhiri, Mbahas implikasi babagan desain dalan') menyang Dewan Perwakilan Walanda tanggal 23 Desember. Laporan iki antara liya nggambarake pangajab supaya ora bisa menehi tandha lan tandha dalan, ngrancang dalan kanthi beda lan ngganti data ing antarane kendharaan. Kanthi cara iki, mobil nyopir mandhiri bisa menehi kontribusi kanggo ngilangi masalah lalu lintas.

Share
Law & More B.V.