BF Skinner nate ujar "Pitakonane sejatine dudu apa mesin mikir nanging apa ana wong lanang" ...

BF Skinner nate ujar "Pitakonan nyata ora apa mesin mikir nanging apa wong lanang". Paribasan iki ditrapake banget kanggo fenomena mobil mandhiri anyar lan cara masyarakat ngatasi produk iki. Contone, siji kudu miwiti mikir babagan pengaruh mobil mandhiri kanggo desain jaringan jalan modern Walanda. Kanthi alesan kasebut, Menteri Schultz van Haegen nawakake laporan 'Zelfrijdende auto, Verkenning van implicaties op het ontwerp van wegen' ('Mobil-mandir mandiri, Njajahi implikasi babagan desain dalan') menyang Gedhung Belanda tanggal 23 Desember. Laporan iki antara liya nggambarake pengarep-arep yen bakal bisa metu tandha-tandha lan tandha-tandha dalan, kanggo ngrancang dalan kanthi beda lan ngganti data ing antarane kendharaan. Kanthi cara iki, kendharaan kendharaan bisa menehi kontribusi kanggo ngilangi masalah lalu lintas.

Share