Minangka perusahaan, apa sampeyan ora gelem nglaporake pegawe sampeyan lara?

Rutin yen majikan duwe keraguan babagan karyawan sing nglaporake penyakit. Contone, amarga karyawan kasebut asring nglaporake lara dina Senen utawa Jumuah utawa amarga ana perselisihan industri. Apa sampeyan diidini takon babagan laporan penyakit karyawan lan nundha mbayar upah nganti ora ngerti yen pegawe kasebut lara? Iki minangka pitakon penting sing diadhepi akeh pengusaha. Iki uga masalah penting kanggo karyawan. Dheweke, miturut prinsip, duwe hak kanggo mbayar pambayaran upah tanpa ditindakake. Ing blog iki, kita bakal nemokake sawetara conto kahanan sing bisa nolak laporan pegawe sing lara utawa apa sing paling apik sing kudu ditindakake yen ana keraguan.

lara

Kabar penyakit durung digawe miturut aturan prosedur sing ditrapake

Umumé, karyawan kudu nglaporake penyakit kanthi pribadi lan lisan menyang perusahaan kasebut. Majikan banjur bisa takon marang pegawe suwene penyakit kasebut diarepake bakal ditindakake, lan adhedhasar iki, kesepakatan bisa digawe babagan kerja kasebut supaya ora tetep ana ing endi wae. Yen kontrak kerja utawa peraturan liyane sing ditrapake ngemot peraturan ekstra babagan nglaporake penyakit, sawijining karyawan kudu, miturut prinsip, uga tundhuk karo iki. Yen karyawan ora tundhuk marang peraturan tartamtu kanggo nglaporake lara, iki bisa uga nduwe pengaruh yen sampeyan, minangka perusahaan, kanthi bener nolak laporan lara karyawan sampeyan.

Pegawe nyatane ora lara dhewe, nanging lapor lara

Ing sawetara kasus, para pekerja nglaporake lara yen dheweke sejatine ora lara. Contone, sampeyan bisa mikir kahanan sing pegawe nglaporake lara amarga anake lara lan ora bisa ngatur babysitter. Intine, pegawe sampeyan ora lara utawa ora bisa kerja. Yen sampeyan bisa kanthi gampang nemtokake penjelasan pegawe manawa ana sebab liyane, kajaba cacat pegawe dhewe, sing ngalangi karyawan kasebut ora bisa kerja, sampeyan bisa nolak nglaporake lara. Ing kasus kaya ngono, mangga dipertimbangkan manawa karyawan sampeyan bisa entuk cuti bencana utawa cuti absen jangka pendek. Penting, sampeyan kanthi jelas setuju manawa cuti sing bakal ditindakake karyawan.

Karyawan lara, nanging kegiyatan sing biasane isih bisa ditindakake

Yen karyawan lapor lara lan sampeyan bisa ngerti saka pacelathon yen sejatine ana penyakit, nanging ora serius yen gaweyan sing biasa ora bisa ditindakake, kahanane luwih angel. Pitakonane yaiku apa ana ketidakmampuan kerja. Karyawan mung ora bisa kerja yen, amarga cacat fisik utawa mental, dheweke wis ora bisa nindakake gaweyan sing kudu ditindakake miturut kontrak kerja. Sampeyan bisa mikir babagan kahanan sing karyawan nyepetake tungkak, nanging biasane duwe fungsi kerja sing lungguh. Nanging, miturut prinsip, pegawe sampeyan isih bisa kerja. Ing sawetara kasus, fasilitas ekstra bisa uga kudu kasedhiya. Sing paling penting yaiku nggawe kesepakatan babagan iki karo karyawan sampeyan. Yen sampeyan ora bisa nggayuh kesepakatan bebarengan lan karyawan tetep ora bisa kerja, saran supaya nampa laporan cuti sakit lan takon dhokter perusahaan utawa dokter kesehatan lan kerja kanthi langsung njaluk saran babagan kesesuaian karyawan sampeyan kanggo fungsine dhewe, utawa kanggo fungsi sing cocog.

Karyawan lara amarga niyat utawa luput dhewe

Uga ana kahanan sing pegawe sampeyan lara amarga ana niat utawa kesalahan. Contone, sampeyan bisa mikir kahanan sing pegawe ngalami operasi kosmetik utawa lara amarga kakehan ngombe alkohol. Undhang-undhang kasebut negesake manawa sampeyan, minangka perusahaan, ora diwajibake terus mbayar upah yen penyakit kasebut disebabake dening niat karyawan. Nanging, maksud iki kudu dingerteni dadi lara, lan iki meh ora bakal kedadeyan. Sanajan ngono, sampeyan dadi majikan angel banget kanggo mbuktekake iki. Kanggo pengusaha sing mbayar luwih saka minimal legal yen lara (70% saka gaji), luwih becik kalebu ing kontrak kerja yen karyawan kasebut ora duwe bagean gaji tambahan sajrone lara, yen penyakit disebabake kesalahan karyawan utawa watak cerobo.

Karyawan lara amarga sengketa industri utawa kurang penilaian

Yen sampeyan ngira manawa pegawe sampeyan nglaporake lara amarga ana perselisihan industri utawa, umpamane, penilaian sing kurang anyar, luwih becik dibahas karo karyawan sampeyan. Yen karyawan sampeyan ora mbukak obrolan, luwih becik nampa laporan sing lara lan langsung njaluk dhokter menyang perusahaan utawa dhokter kesehatan lan kerja. Dokter bakal bisa ngevaluasi manawa karyawan kasebut pancen ora cocog kanggo nyambut gawe, lan menehi saran babagan kemungkinan supaya karyawan bali kerja kanthi cepet.

Sampeyan ora duwe informasi sing cukup kanggo bisa netepke laporan penyakit

Sampeyan ora bisa menehi kewajiban kanggo karyawan ngumumake babagan penyakit utawa perawatan kasebut. Yen karyawan sampeyan ora transparan babagan iki, ora ana alesan kanggo nolak nglaporake penyakit kasebut. Sing bisa sampeyan lakoni minangka perusahaan, yaiku nelpon dhokter perusahaan utawa dhokter kesehatan lan kerja kanthi cepet. Nanging, karyawan kasebut wajib kerja sama karo pamriksan dening dokter perusahaan utawa dokter kesehatan lan kesehatan kerja lan menehi informasi (medis) sing dibutuhake. Minangka perusahaan, sampeyan bisa uga takon kapan karyawan ngarepake bisa bali kerja, kapan lan kepiye karyawan bisa entuk, apa karyawan kasebut isih bisa nindakake kerja tartamtu lan apa penyakit kasebut disebabake dening pihak katelu sing tanggung jawab .

Apa sampeyan ragu babagan kabar babagan pegawe penyakit utawa sampeyan ora yakin apa sampeyan kudu terus mbayar upah? Hubungi pengacara hukum kerja Law & More langsung. Pengacara kita bisa menehi saran sing bener lan, yen prelu, mbantu sampeyan ing proses ukum. 

Share