Pindhah undhang Pengawas Kantor Kepercayaan Belanda

Miturut Undhang-undhang Pengawas Kantor Kepercayaan Walanda, layanan ing ngisor iki dianggep minangka layanan kepercayaan: panyedhiya domicile kanggo entitas legal utawa perusahaan sing digabungake karo layanan tambahan. Layanan tambahan iki, kalebu liyane, kalebu menehi saran legal, ngurus ngasilake pajak lan nindakake kegiatan sing ana hubungane karo persiapan, penilaian utawa audit akun taunan utawa tumindak administrasi bisnis. Ing praktik, panentu domicile lan panentu layanan tambahan asring dipisahake; layanan iki ora diwenehake dening pesta sing padha. Pesta sing nyedhiyakake layanan tambahan nggawa kontak karo pesta sing menehi domicile utawa kosok balene. Kanthi cara kasebut, loro panyedhiya ora ana ing skoping Undhang-undhang Pengawas Kantor Amanah Landa.

Nanging, kanthi Memorandum Amandemen tanggal 6 Juni 2018, proposal digawe kanggo menehi larangan kanggo misahake layanan iki. Larangan iki nyebabake panyedhiya layanan mbuktekake layanan kapercayan miturut Undhang-undhang Pengawasan Kantor Kepercayaan Walanda nalika nyedhiyakake layanan sing ditujokake kanggo nyedhiyakake omah lan kanggo nyedhiyakake layanan tambahan. Tanpa ijin, mula panyedhiya layanan ora diidini nyedhiyakake layanan tambahan lan sabanjure klien bisa kontak karo pihak sing nyedhiyakake domicile. Kajaba iku, panyedhiya layanan sing ora duwe ijin bisa uga ora dadi perantara kanthi ngubungi klien karo macem-macem pihak sing bisa nyedhiyakake omah lan nyedhiyakake layanan tambahan. RUU kanggo amandemen Undhang-undhang Pengawasan Kantor Trust Walanda saiki wis ana ing Senat. Yen tagihan iki diadopsi, iki bakal menehi akibat utama kanggo akeh perusahaan; akeh perusahaan kudu ndhaptar ijin miturut Undhang-undhang Pengawasan Kantor Kepercayaan Walanda kanggo nerusake kegiatan sing saiki.

Share