Meh kabeh stasiun radio Walanda ngerti rutin menehi tiket konser kanggo promosi…

Meh kabeh stasiun radio Walanda ngerti rutin menehi tiket konser kanggo promosi. Nanging, iki ora mesthi sah. Komisariat Walanda kanggo Media bubar menehi rap NPO Radio 2 lan 3FM kanggo ros-rosan kasebut. Sebabipun Penyiar umum ditondoi kanthi kamardikan. Program penyiar umum mula ora kudu diwarnai dening kepentingan komersial lan penyiar kasebut uga ora bisa ngasilake bathi pihak katelu kanthi 'luwih saka-normal'. Dadi penyiar umum mung bisa menehi tiket konser yen wis mbayar tiket dhewe.

07-04-2017

Share