Alimony lan recalculation

Kesepakatan finansial minangka bagean saka pegatan. Salah sawijining perjanjian biasane gegayutan karo mitra utawa bocah: sumbangan kanggo biaya urip kanggo bocah utawa bekas mitra. Nalika mantan mitra bebarengan utawa salah sawijine ngajokake file cerai, bakal kalebu petungan dhuwit nafkah. Angger-anggering Toret kasebut ora ngemot aturan apa wae babagan pitungan pambayaran nafkah. Mula, apa sing diarani “standar Trema” sing digawe hakim minangka titik wiwitan kanggo perkara kasebut. Kabutuhan lan kapasitas minangka dhasar saka pitungan iki. Kebutuhan kasebut nuduhake kesejahteraan sing biyen digunakake pasangane lan bocah-bocah sadurunge pegatan. Biasane, sawise pegatan, mantan mitra ora bisa menehi kesejahteraan ing level sing padha amarga ruang finansial utawa kapasitas nglakoni nuli diwatesi banget. Nafkah bocah biasane dadi prioritas tinimbang nafkah pasangan. Yen sawise netepake iki isih ana sawetara kapasitas finansial, bisa digunakake kanggo nafkah mitra.

Alimony lan recalculation

Mitra utawa nafkah bocah diitung adhedhasar kahanan saiki mitra kasebut. Nanging, sawise pegatan, kahanan iki lan kapasitas kanggo mbayar bisa uga saya suwe saya suwe. Ana macem-macem alasan kanggo iki. Ing konteks iki sampeyan bisa mikir, contone, nikah karo mitra anyar utawa penghasilan sing luwih murah amarga dipecat. Kajaba iku, nafkah awal bisa uga ditemtokake adhedhasar data sing ora bener utawa ora lengkap. Yen ngono, sampeyan kudu ngitung maneh alimony. Sanajan asring dudu niyat, ngitung maneh alimoni bisa ngasilake masalah lawas utawa nggawe masalah finansial anyar kanggo mantan mitra, saengga ketegangan antarane mantan mitra bisa tuwuh maneh. Mula disaranake ngirimake kahanan sing wis diowahi lan kudu ngitung maneh nafkah sing ditindakake dening mediator. Law & MoreMediator seneng ngewangi sampeyan babagan iki. Law & MoreMediator bakal nuntun sampeyan liwat konsultasi, njamin dhukungan legal lan emosional, njupuk kepentingan pihak loro lan banjur nyathet kesepakatan sampeyan.

Kadhangkala, mediasi ora nyebabake solusi sing dikarepake antarane mantan mitra lan saengga kesepakatan anyar babagan kalkulasi alimoni maneh. Yen ngono, langkah menyang pengadilan jelas. Apa sampeyan pengin njupuk langkah iki menyang pengadilan? Banjur sampeyan mesthi butuh pengacara. Pengacara kasebut banjur bisa njaluk pengadilan kanggo ngowahi kewajiban nafkah. Yen ngono, bekas mitra sampeyan bakal nem nem minggu kanggo ngirimake pernyataan pertahanan utawa panjaluk balas. Pengadilan banjur bisa ngganti pangopènan, yaiku nambah, nyuda utawa disetel dadi nol. Miturut hukum, iki mbutuhake "pangowahan kahanan". Kahanan sing owah kaya ngono, kayata, ing ngisor iki:

  • dipecat utawa nganggur
  • pamindhahan bocah-bocah
  • karya anyar utawa beda
  • nikah maneh, cohabit utawa mlebu kemitraan pangguna
  • pangowahan ing rezim akses wong tuwa

Amarga ukum kasebut ora netepake kanthi tepat konsep "pangowahan kahanan", bisa uga kalebu kahanan liyane sing ora kasebut ing ndhuwur. Nanging, iki ora ditrapake kanggo kahanan sing sampeyan milih kurang nyambut gawe utawa mung entuk mitra anyar, tanpa urip bebarengan, omah-omah utawa mlebu kemitraan sing wis kadaptar.

Apa hakim nemokake manawa ora ana pangowahan kahanan? Banjur panjaluk sampeyan ora bakal dikabulake. Apa ana pangowahan kahanan? Banjur mesthi wae panjaluk sampeyan bakal diwenehake. Sengaja, panjaluk sampeyan bakal diwenehake langsung lan tanpa pangaturan yen ora ana wangsulan saka mantan mitra sampeyan. Keputusan kasebut biasane dianut antara patang lan enem minggu sawise dirungokake. Ing keputusan kasebut, hakim uga bakal nunjukake dina sing kudu ditemtokake kanggo perawatan pasangan utawa bocah. Kajaba iku, pengadilan bisa uga nemtokake manawa pangowahan pangopènan bakal ditindakake kanthi efek retroaktif. Apa sampeyan ora setuju karo keputusan hakim kasebut? Banjur sampeyan bisa mréntahaké sajrone 3 wulan.

Apa sampeyan duwe pitakon babagan nafkah, utawa sampeyan pengin alimoni dietung maneh? Banjur kontak Law & More. ing Law & More, kita ngerti manawa pegatan lan kedadeyan sabanjure bisa nyebabake sampeyan urip. Pramila kita duwe pendekatan pribadi. Bebarengan karo sampeyan lan bisa uga dadi bekas mitra sampeyan, kita bisa nemtokake kahanan hukum sajrone pacelathon adhedhasar dhokumèntasi lan nyoba map banjur nyathet visi utawa kekarepan babagan kalkulasi alimoni maneh. Kita uga bisa ngrewangi sampeyan kanthi sah ing sembarang prosedur nafkah. Law & MorePengacara iku ahli ing bidang undang-undang pribadi lan kulawarga lan seneng nuntun sampeyan sajrone proses iki, bisa uga bareng karo pasangan sampeyan.

Share