Miturut nomer lan tokoh SER Walanda…

Miturut nomer lan tokoh SER Walanda (Dewan Sosial lan Ekonomi Walanda), jumlah penggabungan Walanda mundhak. Yen dibandhingake karo 2015, jumlah penggabungan tambah 22% ing taun 2016. Merger kasebut umume ana ing sektor jasa- lan industri. Uga perusahaan ing sektor nirlaba gabung kanthi semangat. Apa tokoh-tokoh kasebut nyengkuyung sampeyan - minangka wirausaha - kanggo miwiti mikir babagan penggabungan, aja lali ngrungokake Kode Merger (Fusiegedragsregels) sing ditrapake!

Share