Mbutuhake pengacara bangkrut?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Bangkrut ing Walanda
/

Pengacara Bangkrut

Perkembangan finansial kanthi kuwatir lan kahanan liyane ing perusahaan ora bisa mbayar maneh para pemiutang, bisa uga nyebabake perusahaan bangkrut. Bangkrut bisa dadi ngalamun kanggo sapa wae sing melu. Yen perusahaan sampeyan duwe masalah finansial, penting banget kanggo njaluk pengacara insolvensi. Apa masalah petisyen bangkrut utawa pertahanan marang deklarasi bangkrut, pengacara bangkrut bisa menehi saran babagan pendekatan lan strategi sing paling apik.

Menu cepet

Law & More mbantu direktur, pemegang saham, karyawan lan pemiutang pihak sing wis diajarke kanggo bangkrut. Tim kita ngupayakake supaya bisa ngetrapake akibat saka bangkrut. Kita bisa menehi saran babagan nggayuh pemukiman karo pemiutang, ngaktifake mundur maneh utawa ngrewangi proses legal. Law & More nawakake layanan ing ngisor iki babagan kebangkrutan:

  • menehi saran babagan bangkrut utawa penundaan;
  • nggawe pengaturan karo kreditur;
  • nggawe restart;
  • restrukturisasi;
  • menehi saran babagan tanggung jawab pribadi direktur, pemegang saham utawa pihak liyane sing kasengsem;
  • nindakake proses hukum;
  • ngajokake bangkrut saka utang.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Yen sampeyan duwe kreditor, kita bisa nulungi sampeyan kanggo ngetrapake hak penundaan, hak-hak utawa set-off sing sampeyan entuk hak. Kita uga bisa nulung sampeyan kanggo ngetrapake hak keamanan, kayata hak janji lan hipotek, hak-hak ditahan judhul, garansi bank, celengan keamanan utawa tumindak kanthi tanggung jawab bareng lan tanggung jawab.

Yen sampeyan duwe utang, kita bisa nulungi sampeyan kanggo mangsuli pitakon babagan hak keamanan sing kasebut ing ndhuwur lan risiko sing gegandhengan. Sampeyan uga bisa menehi saran babagan sing duwe hak kreditor kanggo ngleksanani hak-hak tartamtu lan mbantu sampeyan yen tumindak hak kasebut salah.

Ketemu

Miturut Undhang-undhang Bankruptcy, wong sing nyauran ora bakal bisa mbayar utang sing pinunjul bisa njaluk penundaan. Iki tegese wong sing duwe utang diwenehake kanggo wektu tundha pambayaran. Penundaan kasebut mung bisa diwenehake kanggo entitas legal lan wong alami sing duwe profesi utawa bisnis sing mandiri. Kajaba iku, bisa uga ditrapake dening wong sing duwe utang utawa perusahaan kasebut dhewe. Tujuan wektu tundha iki yaiku supaya ora ana bangkrut lan ngidini perusahaan terus isih ana. Rujukan menehi utang lan kesempatan kanggo utang supaya bisa apik. Ing praktik, pilihan iki asring nyebabake pangaturan pembayaran karo utang. Rujuk maneh bisa menehi solusi yen bakal ana bangkrut. Nanging, para utang, ora mesthi sukses supaya bisa ditindakake. Wektu tundha pambayaran asring dianggep minangka prekursor kanggo bangkrut.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Kebangkrutan kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Law Bankruptcy ing Walandabangkrut

Sesuai karo Undhang-undhang Bankruptcy, wong sing duwe utang, sing ora dibayar, mula bakal bangkrut kanthi prentah pengadilan. Tujuan kebangkrutan yaiku mbagi aset utang para utang. Sing duwe utang bisa dadi pribadi, kayata pribadi, bisnis wong siji utawa kemitraan umum, nanging uga sawijining lembaga sah, kayata BV utawa debit NV A bisa nyatakake bangkrut yen paling ora ana rong wong sing duwe kreditur .

Kajaba iku, paling ora duwe utang sing ora dibayar, suwalike. Ing kasus kasebut, ana utang sing dituntut. Bangkrut bisa diajukake kanggo deklarasi pelamar dhewe lan kanthi panjaluk pemutus siji utawa luwih. Yen ana sebab sing ana hubungane karo kepentingan umum, Kantor Penuntut Umum uga bisa ngajokake bangkrut.

Sawise deklarasi bangkrut, partai sing ora sopan ilang pembuangan lan ngatur manajemen aset sing dadi bangkrut. Partai sing ora sopan bakal ora bisa ngetrapake pengaruh kanggo aset kasebut. Wong sing duwe pitunjuk bakal ditetepake; iki minangka wali pengadilan sing bakal diisi biaya manajemen lan pembubaran saka harta insolvent. Pramuginane banjur bakal mutusake apa sing bakal kelakon karo aset bangkrut. Sampeyan bisa dipercaya yen kepercayaan bakal entuk susunan karo pemiutang. Ing konteks iki, bisa disepakati kanthi paling ora bagean utang sing dibayar. Yen kesepakatan kasebut ora bisa digayuh, para wali bakal nerusake bangkrut. Estate kasebut bakal adol lan hasil bakal dibagi ing para pemiutang. Sawise diselehake, entitas sah sing diumumake bangkrut bakal bubar.

Apa sampeyan kudu ngatasi undang-undang insolvensi lan sampeyan kepengin nampa dhukungan legal? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.