ING BUTUH PENGACARA BANDING?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Bandhing
/

Pengacara Bandhing

Umume yen salah siji utawa loro partai ora setuju karo putusan kasebut. Apa sampeyan ora setuju karo putusan pengadilan? Banjur ana pilihan kanggo mréntahake putusan iki menyang pengadilan banding. Nanging, opsi iki ora ditrapake kanggo masalah sipil kanthi suku bunga finansial kurang saka EUR 1,750. Apa sampeyan setuju karo keputusan pengadilan? Banjur sampeyan isih bisa melu proses ing pengadilan. Pungkasan, mitra sampeyan mesthi uga bisa mréntahaké.

Menu cepet

Kamungkinan banding diatur ing Judhul 7 Tatacara Tatacara Sipil Walanda. Kemungkinan iki adhedhasar prinsip kanggo nangani kasus kasebut ing rong kedadeyan: sepisanan biasane ing pengadilan lan ing pengadilan banding. Dipercaya manawa nangani kasus kasebut sajrone rong kahanan nambah kualitas kaadilan, uga kapercayan warga ing administrasi keadilan. Mréntahaké duwe rong fungsi penting:

• Fungsi kontrol. Yen dijaluk, njaluk pengadilan maneh babagan kasus kasebut kanthi lengkap lan rampung. Pengadilan prelu mriksa apa hakim kasebut ing wiwitan menehi bukti kanthi bener, bener-bener ngetrapake ukum lan apa dheweke bener diadili. Yen ora, pangadilan saka hakim sepisanan bakal diguling dening pengadilan.
• Kesempatan Resit. Sampeyan bisa milih basis hukum sing salah nalika sepisanan, ora ngrampungake statement kanthi cekap utawa menehi bukti sethithik kanggo pratelan sampeyan. Prinsip resit penuh mula ditrapake ing pengadilan banding. Ora mung kabeh fakta sing bisa diwartakake menyang pengadilan maneh, nanging sampeyan minangka pesta banding uga bakal duwe kesempatan kanggo mbenerake kesalahan sing sampeyan lakoni ing wiwitan. Ana uga kemungkinan kanggo nambah tuntutan.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Term kanggo banding

Yen sampeyan milih prosedur banding ing pengadilan, sampeyan kudu menehi banding sajrone wektu tartamtu. Dawane wektu kasebut gumantung saka jinis kasus. Yen pangadilan gegayutan pengadilan a pengadilan sipil, sampeyan duwe telung wulan saka tanggal pengadilan kanggo mréntahake banding. Apa sampeyan kudu ngrampungake prosiding ringkesan ing wiwitan? Ing kasus kasebut, wektu mung patang minggu ditrapake kanggo pengadilan ing pengadilan. Apa pengadilan pidana nimbang lan ngadili kasus sampeyan? Ing kasus kasebut, sampeyan mung rong minggu sawise mutusake pengadilan.

Amarga istilah banding kasebut mesthi dadi kepasten legal, wates wektu iki uga kudu dipatuhi kanthi ketat. Istilah mréntahaké dadi wektu sing cocog. Apa ora bakal menehi banding sajrone wektu iki? Banjur sampeyan telat lan mulane ora bisa ditampa. Mung ana kasus sing luar biasa manawa banding bisa diselehake sawise kadaluwarsa luput kanggo banding. Iki bisa uga dadi conto, umpamane, yen sababe telat pengadilan yaiku salah sawijining hakim kasebut, amarga dheweke ngirim pesenan menyang pihak-pihak.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Bandhing siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

mréntahakéCara kasebut

Ing konteks banding, prinsip dhasar yaiku panentu babagan cara pertama uga ditrapake kanggo prosedur banding. Pramelan kasebut diwiwiti kanthi sepina ing bentuk sing padha lan syarat sing padha karo sing pertama. Nanging, durung prelu nyatakake alasan kanggo banding. Alasan kasebut mung kudu diandharake ing pratelan keluhan kapal selam ditututi.

Lemah kanggo banding kabeh alasan sing kudu ditindakake dening Perayu kanggo mbantah manawa keputusan pengadilan sing dibantah kasebut kudu disimpulake. Sing bagean saka putusan sing ora ditindakake, bakal tetep dikuatake lan ora bakal dirembug maneh babagan banding. Kanthi cara iki, debat babagan banding lan kanthi mangkono battel sah diwatesi. Mula, penting kanggo ngundhangake kabotan kanthi keputusan sing sepisanan. Penting, ngerteni ing konteks iki sing diarani lemah umum, sing tujuane kanggo menehi perselisihan ing kabeh keputusan putus, ora bisa lan ora bakal sukses. Kanthi tembung liyane: alasan banding kudu ngemot bantahan konkrit supaya jelas pihak liyane ing konteks pertahanan apa bantahan kasebut.

Pratelan aduan ing ngisor iki pratelan pertahanan. Kanggo pihak kasebut, terdakwa sing mréntahaké uga bisa menehi keputusan nglawan putusan sing dibantah lan nanggepi pernyataan keluhan sing dirayu. Pernyataan keluhan lan pernyataan pertahanan biasane mungkasi pertukaran posisi nalika mréntahaké. Sawise dokumen tertulis diijolke, prinsip kasebut ora diidini maneh kanggo menehi alasan anyar, sanajan ora kanggo nambah klaim kasebut. Mula ditetepake manawa hakim ora bisa menehi perhatian maneh babagan alesan banding sing diajokake sawise pratelan banding utawa pertahanan. Iki uga ditrapake kanggo nambah klaim. Nanging, kanthi istiméwa, isih ana alesan sing bisa ditampa ing pihak mengko yen pihak liya wis menehi idin, keluhan kasebut diwiwiti saka sifat perselisihan kasebut utawa ana kahanan anyar sawise dokumen tertulis dikirim.

Minangka titik wiwitan, putaran sing ditulis ing tuladhane pisanan mesthi diterusake pendengaran sadurunge pengadilan. Ana pangecualian kanggo prinsip iki ing banding: pangrungon sadurunge pengadilan opsional lan mula ora umum. Umume kasus biasane diselehake kanthi ditulis dening pengadilan. Nanging, loro-lorone pihak bisa njaluk pengadilan ing pangadilan babagan kasus kasebut. Yen pesta pengin pendengaran sadurunge pengadilan banding, pengadilan kudu ngidini, kajaba ana kahanan khusus. Nganti saiki, undang-undang cilik babagan hak plea tetep.

Langkah pungkasan ing prosiding hukum sing dijaluk yaiku pengadilan. Ing keputusan iki, pengadilan banding bakal nuduhake manawa putusan pengadilan sadurunge bener. Ing prakteke, butuh nganti nem wulan utawa luwih kanggo partai ngadhepi putusan pungkasan pengadilan banding. Yen alesan para pelamar dijaluk, pengadilan bakal nyingkirake putusan sing dibantah lan bakal ngrampungake kasus kasebut. Yen ora, pengadilan mréntah kanthi logis bakal netepi putusan sing dibantah kasebut.

Mréntahaké ing pengadilan administratif

Apa sampeyan ora setuju karo keputusan pengadilan administratif? Banjur sampeyan uga bisa mréntahaké. Nanging, nalika sampeyan nangani hukum administratif, kudu dielingake manawa ing kasus kasebut, sampeyan kudu ngatasi istilah liya. Biasane wektu nem minggu saka keputusan keputusan hakim administratif diumumake, sing bisa ditindakake banding. Sampeyan uga kudu menehi hasil liyane sing bisa diuripake ing konteks banding. Pengadilan endi sing kudu ditindakake gumantung saka jinis kasus:

• Undang-undang keamanan sosial lan PNS. Kasus babagan jaminan sosial lan hukum PNS ditangani ing banding dening Dewan Banding Pusat (CRvB). • Hukum administratif ekonomi lan keadilan disiplin. Perkara ing konteks, antara liya, Undang-Undang Persaingan, Undang-Undang Pos, Undang-Undang Komoditas lan Undang-Undang Telekomunikasi ditangani ing banding dening Dewan Banding Usaha (CBb). • Hukum imigrasi lan masalah liyane. Kasus liyane, kalebu kasus imigrasi, ditangani dening Divisi Bidang Penguasa Dewan Negara (ABRvS).

Sawise banding kasebutSawise banding kasebut

Biasane, para pihak tundhuk marang putusan pengadilan banding lan kasus kasebut banjur diselidiki. Nanging, apa sampeyan ora setuju karo keputusan pengadilan sing mrentah? Banjur ana pilihan kanggo nggawe kasasi menyang Pengadilan Tinggi Walanda nganti telung wulan sawise putusan pengadilan banding. Opsi iki ora ditrapake kanggo keputusan ABRvS, CRvB lan CBb. Sawise kabeh, pernyataan saka badan iki ngemot paukuman pungkasan. Mula ora bisa nantang keputusan kasebut.

Yen kemungkinan cassation ana, kudu dielingake yen ora ana ruang kanggo penilaian fakta saka sengketa kasebut. Alasan kanggo kaset uga diwatesi banget. Sawise kabeh, kasetyan mung bisa diselehake amarga pengadilan ngisor ora bener nggunakake hukum kasebut. Iki minangka prosedur sing bisa mbutuhake pirang-pirang taun lan melu biaya sing akeh. Mula, penting kanggo nyingkirake kabeh proses banding. Law & More seneng nulungi karo sampeyan. Sawise kabeh, banding minangka prosedur rumit ing yurisdiksi apa wae, sing asring melu kapentingan utama. Law & More pengacara minangka ahli hukum ukum, administratif lan sipil lan seneng mbantu sampeyan ing proses banding. Apa ana pitakon liyane? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.