Panliten nuduhake manawa 30% bangkrut ing Walanda disebabake invois sing ora dibayar. Apa perusahaan sampeyan duwe pelanggan sing isih durung mbayar? Utawa sampeyan pribadi lan sampeyan duwe wong sing duwe utang sing isih utang? Banjur hubungi Law & More pengacara koleksi utang.

INFO KOLEKTIF KOLEKTIF?
KONTAK LAW & MORE

UU koleksi hukum

Panliten nuduhake manawa 30% bangkrut ing Walanda disebabake invois sing ora dibayar. Apa perusahaan sampeyan duwe pelanggan sing isih durung mbayar? Utawa sampeyan pribadi lan sampeyan duwe wong sing duwe utang sing isih utang? Banjur hubungi Law & More pengacara koleksi utang. Kita ngerti manawa invoice sing ora dibayar banget ngganggu lan ora disenengi, saengga kita mbantu sampeyan wiwit wiwitan nganti akhir proses koleksi. Pengacara koleksi utang bisa ngliwati prosedur koleksi extrajudicial lan prosedur koleksi keadilan karo sampeyan. Law & More uga wis kenal karo hukum lampiran lan bisa nulung sampeyan yen wis bangkrut. Pungkasan, ora ana bedane kanggo kita apa wong sing duwe utang tetep ana ing Walanda utawa mapan ing luar negeri. Amarga saka latar mburi internasional, kita layak menehi tuntutan sing luwih kompleks, musuhan utawa luwih gedhe.

Menu cepet

Nalika nglumpukake koleksi utang, sampeyan bisa uga mikirake lembaga pengumpulan utang utawa bailiff tinimbang pengacara koleksi utang. Iki amarga kabeh pihak katelu bisa ngumpulake utang sing pinunjul. Nanging, ana sawetara langkah penting ing proses koleksi sing bisa ditindakake dening pengacara koleksi utang:

• Mung pengacara koleksi utang sing sah kanggo nglakoni proses legal kanggo tuntutan ing ndhuwur € 25.000,00.
• Diwenehake kanggo ngrebut harta lan penghasilan saka wong sing duwe utang
• Mung pengacara koleksi utang sing sah kanggo ngajokake petisyen bangkrut.
• Mung pengacara koleksi utang sing sah kanggo ngatasi kasus koleksi utang internasional.
• Kanthi kualitase kanggo mutusake masalah musuhan. Pengacara koleksi utang luwih cocog kanggo menehi solusi sing disesuaikan lan ngevaluasi lan mbanting pertahanan kasebut.

Asring dumadi nalika proses koleksi, isih kudu ganti saka agensi koleksi utawa bailiff menyang pengacara koleksi. Ing kahanan kaya ngono, luwih gampang lan luwih gampang bisa didadekake siji lan perusahaan sing padha, mula sampeyan wis ngerti lan file wis dibangun kanggo sampeyan.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Aku wis nampa
saran profesional
ing wektu sing wis disetujoni. ”

Pendhaftaran agensi koleksi utang

Kanggo saben prosedur koleksi, sawetara langkah kudu ditindakake. Langkah pertama yaiku menehi informasi marang wong sing utang, yen dheweke ora nuntut kewajiban pambayaran kasebut. Iki amarga sampeyan kudu menehi kesempatan kanggo mbayar sajrone wektu sing cukup tanpa biaya liyane. Sampeyan kudu ngirim pangeling-eling ditulis kanggo efek iki. Pangeling-eling kasebut diarani kabar gawan. Periode patbelas dina biasane dianggep minangka wektu sing cukup kanggo sing utang dijaluk mbayar pratelan kasebut. Mesthi wae Law & Morepengacara bisa nggawe kabar default kanggo sampeyan.

Yen ora ana kabar sing wis dikirim, hakim bakal nolak tuntutan amarga kerusakan. Nanging, ana kahanan sing ora perlu kanggo ngirim kabar minangka gawan, umpamane kepatuhan karo kesepakatan kasebut tetep ora mungkin. Nanging, luwih becik sampeyan ngirim kabar minangka standar minangka langkah pencegahan. Yen panyuwunan pembayaran ora diwenehake, kita bisa miwiti proses koleksi.

Papat langkah tengen koleksi

Hubungi Law & More gambar

kontak Law & More

Apa sampeyan ngrampungake karo pelanggan sing ora mbayar? Hubungi Law & More

Gambar ingebrekestelling

Kabar saka gawan

Kita njaluk utang supaya mbayar kanthi noto standar

Gambar fase Minnelijke

Fase amatir

Kita nganakake negosiasi supaya utang kasebut bisa mbayar utawa nggawe tatanan pambayaran

Gambar fase Gerechtelijke

Fase pengadilan

Kita miwiti proses sah lan ngrebut properti yen perlu

sample1X1_

Fase proses koleksi

Ana rong tahap ing proses koleksi: ing panggung apik, uga dikenal minangka tahap extrajudicial, lan tahap keadilan ..

Fase amatir
Yen hubungan antara pesta kasebut apik, luwih becik bisa ngetrapake fase sing nyenengake. Ing tahap iki, kita nyoba nyengkuyung utang sing mbayar kanthi pangeling ditulis lan kontak telpon. Sampeyan bisa uga diskusi lan negosiasi iki bakal nggawe tatanan pambayaran. Disaranake manawa pembayaran bakal ditata. Pengacara koleksi utang kita bisa ngurus iki. Kauntungan fase sing nyenengake yaiku hubungane antarane pihak-pihak kasebut asring ora rusak lan ora ana biaya kanggo proses legal.

Fase pengadilan
Yen tahap sing apik ora bisa disimpulake kanthi pembayaran dening wong sing duwe utang utawa kanthi pengaturan pambayaran, proses hukum bisa diwiwiti. Sampeyan uga bisa ngliwati tataran sing apik lan miwiti proses ukum kanthi cepet. Ing tahap legal, kita nuntut pambayaran jumlah sing wis dibayar lan biaya koleksi sadurunge pengadilan. Sadurunge proses ukum diwiwiti, bisa uga dijupuk properti saka wong sing utang. Iki diarani kejang konservatori. Lampiran prejudgment dimaksudake kanggo mesthekake yen sing duwe utang ora bisa mindhah properti sadurunge pengadilan mutusake, supaya sampeyan bisa bener-bener mbayar biaya saka utang. Yen hakim milih klaim sampeyan, lampiran pencegahan bakal diowahi dadi lampiran sing bisa ditindakake. Iki tegese aset sing dipasang bisa didol dening bailiff ing umum yen sing duwe utang isih durung mbayar. Asile aset kasebut bakal digunakake kanggo mbayar klaim sampeyan. Law & MorePengacara pengumpulan utang duwe pengalaman ing bidang ukum lampiran lan seneng nulungi sampeyan sajrone proses ukum.

Nyegah risiko
Law & More uga menehi dhukungan kanggo nyegah risiko sing gegandhengan karo pambayaran lan pambayaran telat. Contone, kita maringi pitunjuk marang klien supaya kalebu ing syarat-syarat pembayaran lan syarat umum sing bisa ngindhari ambiguitas nalika telat. Apa sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan iki? Hubungi pengacara koleksi utang Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl