ING NGEBANGSA ING UNDANG-UNDANG ULANG ING ING ING ING ING?

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

 Kita digunakake kanggo nggarap klien lokal lan internasional.

 Tingkat layanan sing dhuwur kanggo saben klien, individu uga perusahaan utawa institusi.

 Kasedhiya. Uga dina iki.

Perusahaan hukum ing Eindhoven lan Amsterdam - Law & More

Gampang diakses


Law & More kasedhiya Senin nganti Jum'at saka 08:00 kanggo 22:00 lan ing akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet


Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan nggawe rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi


Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

Sapa pengacara ing Law & More?

Kita minangka firma ukum Walanda sing dinamis kanthi karakter internasional, khusus ing macem-macem bidang ukum Walanda. Kita nganggo basa Walanda, Inggris, Prancis, Jerman, Polandia, Turki, Rusia lan Ukraina. Perusahaan kami nawakake layanan ing pirang-pirang bidang ukum kanggo perusahaan, pamrentah, institusi lan individu. Klien kita teka saka Walanda lan luar negeri. Kita misuwur kanthi pendekatan sing setya, bisa diakses, didorong, tanpa omong kosong.

Sampeyan bisa ngontak Law & More kanggo kabeh masalah sing sampeyan butuh pengacara utawa penasihat legal.

• Kepentingan sampeyan pancen penting kanggo kita;
• Kita langsung dicedhaki;
• Janjian bisa digawe nganggo telpon (+ 31403690680 or + 31203697121), email (info@lawandmore.nl) utawa liwat alat online kita lawyerappointment.nl;
• Kita ngisi tarif sing cukup lan bisa dianggo kanthi transparan;
• Kita duwe kantor ing Eindhoven lan Amsterdam.

Apa pitakon utawa kahanan tartamtu sampeyan ora ing situs web kita? Aja ragu-ragu hubungi kita. Mbokmenawa uga bisa mbantu sampeyan uga.

Team kita

Tom Meevis


Ngatur Mitra Partai / Pengacara




Maxim Hodak


Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen


Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet


Pengacara-ing-hukum




Yara Knoops


Penasehat Hukum




Sevinc Hoeben-Azizova


Penasehat Hukum




Dounia el Attari


Aku wareg banget karo layanan saka Law & More. Ana komunikasi sing apik lan cepet banget, akibate sing dak butuhake pitulung bisa dirampungake kanthi cepet. Dheweke kerja kanthi cepet, langsung lan tliti. Pancen dianjurake!

Zoë, Eindhoven

Aku dibantu ing proses perceraian. Aku nampa pitulung tim profesional sing mumpuni. Titik penting ing kerja sama yaiku pendekatan pribadi kanggo klien, kanthi mempertimbangkan kahanan tartamtu lan kapentingan klien.




Jennifer, Eindhoven

Aku wis tekan Tom kaping pindho sajrone 2 taun amarga butuh rong saran nasihat legal babagan masalah gedhe karo klien. Dheweke mesthi menehi langkah paling apik kanggo aku, ngewangi aku saben wektu, ngerti kanthi jelas macem-macem masalah lan masalah, dheweke kaping reaktif banget, lan kita bisa nemokake kesepakatan saka pengadilan karo klien, lan ing ndhuwur yaiku njaga hubungan bisnis sing ramah lan terus karo klien. Matur suwun!




Caroline, Barcelona

Aku mlebu kantor nganggo sepatu timbal, nggawa surat saka kotamadya yen perawatan bocahku bakal ditutup. Nanging surat keberatan ditulis kanthi profesional dadi pusat perawatan bocah bisa tetep mbukak sawise dirungokake! Top karya dikirim!

Syndra Osepa, Eindhoven

Tom minangka pengacara sing ngerti banget sing nggawe tugas njlentrehake babagan hubungane karo macem-macem hukum.




Coen, de Kok

Nampa saran profesional sajrone wektu sing disepakati. Banget wareg lan nyaranake perusahaan lan pribadi M.Hodak.




Vlad Dobrovinski, Amsterdam

Cara kerja para pengacara kita

1. Kenalan
Penasaran babagan jabatan sampeyan ing perkara ukum lan apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan? Hubungi Law & More. Sampeyan bisa kenal lan ngirim pitakon menyang pengacara liwat telpon utawa email. Yen dikarepake, dheweke bakal gawe jadwal janjian kanggo sampeyan ing Law & More kantor.
2. Ngrembug perkara kasebut
Sajrone janjian ing Hukum & kantor, kita bakal luwih ngerti sampeyan lan ngrembug babagan latar mburi lan kemungkinan solusi babagan perkara ukum. Pengacara saka Law & More uga bakal nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan kanthi konkrit lan apa langkah sabanjure.
3. Rencana langkah-langkah
Nalika sampeyan prentah Law & More kanggo makili kepentingan sampeyan, pengacara kita bakal nggawe kontrak kanggo layanan. Kontrak iki nggambarake pengaturan sing sadurunge wis dibahas karo sampeyan. Kasus sampeyan biasane bakal ditindakake dening pengacara sing wis sampeyan kontak.
4. Ngatasi kasus kasebut
Cara penanganan kasus sampeyan gumantung karo pitakon legal sampeyan, sing bisa ana gandhengane, kayata nggawe saran, pambiji kontrak, utawa nindakake proses ukum. Ing Law & More kita ngerti manawa saben klien lan kahanane beda. Pramila kita nggunakake pendekatan pribadi. Pengacara kita mesthi ngupayakake kanthi cepet ngrampungake masalah hukum.

Artikel

Pitakonan Paling Sering

Apa regane nyewa pengacara?
Biaya pengacara gumantung karo jinis tugas lan durasi.

Biaya layanan hukum biasane adhedhasar tarif saben jam lan dikenani biaya sacara berkala. Nanging, kadang-kadang, pangaturan rega tetep bisa ditindakake. Law & More siyap nyedhiyakake perkiraan utawa pratelan biaya sing gegandhengan karo tugas sadurunge. Sawise iku, sampeyan bakal mesthi nampa spesifikasi sing jelas babagan jumlah jam sing ditindakake lan kerja rampung.

Law & More ngetrapake tarif saben jam ing ngisor iki:

Pengacara € 195 - € 225

Mitra € 250 - € 275

Kabeh tarif eksklusif 21% PPN Tarif bisa diubah saben taun.

Law & More ora afiliasi karo Dewan Bantuan Hukum Walanda lan ora nawakake layanan adhedhasar 'tambahan'. Yen sampeyan pengin lolos kanggo bantuan hukum subsidi, sampeyan disaranake hubungi firma pengacara liyane.
Apa sing ditindakake pengacara?
Ora masalah apa masalah hukum, para pengacara ing Law & More bisa nuntun lan ngewangi sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan prekara ukum, adhedhasar strategi mikir sing apik. Apa nyusun lan mriksa dokumen legal utawa menehi saran legal babagan kasus sampeyan, Law & More ana kanggo sampeyan! Perusahaan hukum kita uga nawakake resolusi sengketa lan layanan litigasi kanggo bisnis lan individu, lan nganakake kesempatan lan penilaian risiko sing seimbang sadurunge kabeh proses ukum. Salajengipun, Law & More ora mung nawakake layanan hukum minangka penasihat lan litigator, nanging uga kasedhiya kanggo sampeyan minangka mitra sparring.

Kanggo saben masalah hukum, para pengacara ing Law & More ngetrapake strategi sing jelas sing kalebu patang langkah: ngerti saben liyane, ngrembug kasus kasebut bebarengan, ngetrapake rencana langkah demi langkah lan ngatasi kasus kasebut.
Kapan sampeyan butuh pengacara?
Apa sampeyan wirausaha utawa pribadi sing ngadhepi masalah hukum lan pengin dirampungake? Banjur wicaksana yen njaluk pengacara. Pungkasan, manawa sampeyan wirausaha utawa individu, masalah hukum bisa nduwe pengaruh finansial, material utawa immaterial sing utama kanggo bisnis utawa urip sampeyan. Ing Law & More, kita ngerti manawa saben masalah ukum akeh banget. Mula, ora kaya umume firma hukum, Law & More nawakake soko ekstra. Déné umume firma ukum mung duwe kawruh babagan bagean ukum sing winates lan rutin nindakake pakaryan, Law & More nawakake sampeyan, saliyane karo ilmu hukum sing ekstensif lan spesifik, layanan cepet lan pendekatan pribadi. Contone, pengacara kita ahli ing bidang hukum kulawarga, hukum kerja, hukum perusahaan, hukum properti intelektual, hukum real estate lan kepatuhan. Lan nalika nerangake bisnis, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang industri, transportasi, pertanian, layanan kesehatan lan eceran.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More minangka firma hukum ing Eindhoven sing bisa ditindakake? Banjur kontak Law & More, pengacara kita bakal seneng mbantu sampeyan. Sampeyan bisa janjian

• liwat telpon: +31403690680 utawa +31203697121
• liwat e-mail: info@lawandmore.nl
• liwat kaca Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/
Kepiye aku ngerti pengacara sing dibutuhake?
Pengacara sing sampeyan butuhake biasane gumantung karo jinis pitakon ukum sampeyan. Contone, apa sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan sampeyan? Banjur sampeyan butuh pengacara sing khusus babagan hukum perusahaan. Apa pitakon legal sampeyan duwe karakter internasional? Banjur sampeyan luwih seneng karo pengacara sing khusus babagan hukum internasional. Sampeyan uga kudu nyathet manawa umume pitakon ukum gegayutan karo luwih saka siji bidang ukum, saengga penting kanggo melu pengacara sing duwe ilmu babagan saben bidang ukum sing ana gandhengane.

Law & More minangka firma hukum sing aktif ing bidang ukum korporat, ukum intelektual lan teknologi, uga ukum tenaga kerja, ukum kulawarga, ukum imigrasi lan ukum real estate. Kajaba kita ngerti babagan undhang-undhang Walanda (prosedural), Law & More uga lingkup internasional lan sifat layanane. Kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik marang para klien, kita duwe tim pengacara lan yurisdiksi multibahasa sing ngomong basa Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Turki, Rusia lan Ukraina.

Apa sampeyan nggolek bidang hukum liyane? Banjur priksa kaca keahliane sing nyathet kabeh bidang ukum. Pengacara kita ahli ing kabeh wilayah sing kasebut lan seneng mbantu sampeyan ing wilayah apa wae.
Kepiye aku ngerti pengacara sing dibutuhake?
Pengacara sing sampeyan butuhake biasane gumantung karo jinis pitakon ukum sampeyan. Contone, apa sampeyan duwe pitakon babagan perusahaan sampeyan? Banjur sampeyan butuh pengacara sing khusus babagan hukum perusahaan. Apa pitakon legal sampeyan duwe karakter internasional? Banjur sampeyan luwih seneng karo pengacara sing khusus babagan hukum internasional. Sampeyan uga kudu nyathet manawa umume pitakon ukum gegayutan karo luwih saka siji bidang ukum, saengga penting kanggo melu pengacara sing duwe ilmu babagan saben bidang ukum sing ana gandhengane.

Law & More minangka firma hukum sing aktif ing bidang ukum korporat, ukum intelektual lan teknologi, uga ukum tenaga kerja, ukum kulawarga, ukum imigrasi lan ukum real estate. Kajaba kita ngerti babagan undhang-undhang Walanda (prosedural), Law & More uga lingkup internasional lan sifat layanane. Kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik marang para klien, kita duwe tim pengacara lan yurisdiksi multibahasa sing ngomong basa Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Turki, Rusia lan Ukraina.

Apa sampeyan nggolek bidang hukum liyane? Banjur priksa kaca keahliane sing nyathet kabeh bidang ukum. Pengacara kita ahli ing kabeh wilayah sing kasebut lan seneng mbantu sampeyan ing wilayah apa wae.