ING BUTUH PENGACARA administratif?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Law
/

Pengacara Law

Hukum administratif yaiku babagan hak lan kewajiban warga lan bisnis tumrap pamrentah. Nanging ukum administratif uga ngatur cara pamrentah nggawe keputusan lan apa sing bisa ditindakake yen sampeyan ora setuju karo keputusan kasebut. Keputusan pemerintah penting ing ukum administratif. Keputusan kasebut bisa menehi akibat sing gedhe banget kanggo sampeyan. Mula penting yen sampeyan njupuk tindakan cepet yen sampeyan ora setuju karo keputusan pamrentah sing duwe akibat tartamtu. Contone: ijin sampeyan bakal dicabut utawa tindakan penegakan bakal ditindakake. Iki minangka kahanan sing bisa ditolak. Mesthi wae ana kemungkinan manawa bantahan sampeyan bakal ditolak. Sampeyan uga duwe hak nggawe hukum banding & nolak penolakan sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi ngirim kabar babagan banding. Pengacara administrasi Law & More bisa menehi saran lan ndhukung sampeyan ing proses iki.

Menu cepet

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Undhang Hukum Hukum Umum

Undhang Undang-Undang Administratif Umum (Awb) asring nggawe kerangka legal ing kasus hukum ukum administratif. Undhang-undhang Undang-Undang Administratif Umum (Awb) nyritakake kepiye pamrentah kudu nyiapake keputusan, nerbitake kabijakan lan sanksi sing kasedhiya kanggo penegakan.

ijin

Sampeyan bisa uga kontak karo hukum administratif yen sampeyan butuh ijin. Iki bisa uga, kayata, ijin lingkungan utawa ijin omben-omben lan rawat. Ing praktik kasebut, rutinake manawa aplikasi kanggo ijin ditolak kanthi salah. Warga bisa nindhes. Pancasan iki ijin yaiku pancasan sing sah. Nalika njupuk keputusan, pamrentahan dibatasi karo aturan sing ana gandhengane karo konten lan cara keputusan sing ditindakake. Sampeyan wicaksana njaluk pitulung legal yen nolak aplikasi ijin sampeyan. Amarga aturan kasebut ditrapake adhedhasar aturan hukum sing ditrapake ing hukum administratif. Kanthi melu pengacara, sampeyan bisa manawa prosedur bakal diterusake kanthi bener yen ana kabotan lan yen dijaluk banding.

Ing sawetara kasus, ora mbantah. Ing proses iku umpamane bisa ngirim pendapat sawise keputusan keputusan. Panemu minangka reaksi sing sampeyan bisa, minangka partai sing kasengsem, bisa ngirim menyang panguwasa sing kompeten kanggo nanggepi keputusan keputusan. Panguwasa bisa nggatekake panemu nalika keputusan pungkasan bakal ditindakake. Pramila kanthi wicaksana njaluk saran legal sadurunge ngirim pendapat sampeyan babagan keputusan keputusan.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Administratif siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Subsidi

Menehi subsidi kasebut tegese sampeyan duwe hak sumber daya finansial saka badan administratif kanggo mbiayai kegiatan tartamtu. Penyediaan lengganan mesthi duwe basis legal. Kajaba kanggo mbentuk aturan, subsidi minangka instrumen sing digunakake dening pemerintah. Kanthi cara iki, pamrentah nyurung tumindak sing dikarepake. Subsidi asring ngalami kahanan. Kahanan kasebut bisa dipriksa dening pamrentah kanggo ndeleng manawa dheweke wis kaleksanan.

Akeh organisasi gumantung marang subsidi. Nanging ing praktik, asring kedadeyan yen subsidi ditarik dening pemerintah. Sampeyan bisa mikirake kahanan sing ditindakake nalika pamrentah. Perlindhungan hukum uga kasedhiya kanggo keputusan pembatalan. Kanthi nolak kanggo mundur saka subsidi, sampeyan bisa uga, ing sawetara kasus, mesthekake manawa hak entitas sampeyan dijaga. Apa sampeyan ragu yen subsidi sampeyan wis ditarik kanthi hukum utawa sampeyan duwe pitakonan liyane babagan subsidi pemerintah? Banjur hubungi pihak pengacara administratif ing Law & More. Kita bakal seneng menehi saran babagan pitakon babagan subsidi pemerintah.

Hukum AdministratifPengawasan administratif

Sampeyan bisa uga kudu ngatasi pamrentahan nalika aturan dilanggar ing wilayah sampeyan lan pamrentah njaluk sampeyan campur tangan utawa nalika, umpamane, pamrentah teka kanggo mriksa manawa sampeyan tundhuk karo syarat ijin utawa kahanan sing ditindakake. Iki diarani penegak pemerintah. Pamrentah bisa nyebarake pengawas kanthi tujuan iki. Pengawas duwe akses menyang saben perusahaan lan diijini njaluk kabeh informasi sing perlu lan mriksa lan njupuk administrasi karo dheweke. Iki ora mbutuhake panyangka sing serius yen aturan kasebut wis rusak. Yen sampeyan ora kerjo bareng karo kasus kasebut, sampeyan bisa diukum.

Yen pamrentah nyatakake yen ana pelanggaran, sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo nanggepi apa wae pelaksanaane. Iki bisa uga, umpamane, pesenan sing dibayar ing paukuman, pesenan miturut paukuman administratif utawa denda administratif. Ijin uga bisa ditarik kanggo tujuan pelaksana.

Pesenan miturut pembayaran paukuman tegese pamrentah pengin ngindhari sampeyan nindakake utawa nolak tumindak tartamtu, yen sampeyan bakal utang jumlah yen sampeyan ora kerja sama. Pesenan miturut paukuman administratif luwih apik tinimbang sing kasebut. Kanthi tatanan administratif, pamrentahan campur tangan lan biaya campur tangan sabanjure dituntut saka sampeyan. Iki bisa uga, umpamane, nalika ngrusak bangunan sing ilegal, ngresiki akibat saka pelanggaran lingkungan utawa nutup bisnis tanpa ijin.

Salajengipun, ing sawetara kahanan, pamrentah bisa milih ngetrapake denda liwat hukum administratif tinimbang hukum pidana. Conto babagan iki yaiku dosan administrasi. Denda administratif bisa uga dhuwur banget. Yen sampeyan wis mbayar denda administratif lan sampeyan ora setuju, sampeyan bisa nuntut pengadilan.

Minangka asil saka pelanggaran tartamtu, pamrentah bisa mutusake supaya sampeyan bisa milih. Ukuran iki bisa ditrapake minangka paukuman, nanging uga pelaksanaane supaya nyegah tumindak tartamtu supaya ora diulang.

Tanggung jawab pamrentahan

Kadhangkala keputusan utawa tumindak pemerintah bisa nyebabake karusakan. Ing sawetara kasus, pamrentahan tanggung jawab kanggo ngrusak iki lan sampeyan bisa nuntut kerusakan. Ana sawetara cara sampeyan, minangka pengusaha utawa individu pribadi, bisa nuntut kerusakan saka pamrentah.

Tumindake pamrentah

Yen pamrentah wis tumindak kanthi ora sah, sampeyan bisa tanggung jawab pamrentah kanggo menehi karusakan apa wae sing dialami. Ing praktik kasebut, iki diarani tumindak pamrentah. Iki kedadeyan, umpamane, yen pamrentah nutup perusahaan sampeyan, lan hakim kasebut mutusake manawa iki ora diijini kedadeyan. Minangka wirausaha, sampeyan bisa nuntut kerugian finansial sing dialami minangka penutupan sauntara dening pemerintah.

Tumindak pamaréntahan sing sah

Ing sawetara kasus, sampeyan uga bisa ngalami kerusakan yen pamrentah wis njupuk keputusan sing sah. Iki bisa uga, umpamane, nalika pamrentah nggawe rencana zoning, sing bakal nggawe proyek bangunan tartamtu. Owah-owahan iki bisa nyebabake ilang pendapatan saka bisnis sampeyan utawa nyuda regane omah. Ing ngono, kita ngomong ganti rugi kanggo ganti rugi utawa ganti rugi.

Pengacara pengacara kita bakal menehi saran kanggo menehi saran babagan kemungkinan entuk ganti rugi minangka akibat saka tumindak pemerintah.

Bantahan lan mréntahakéBantahan lan mréntahaké

Sadurunge bantahan nglawan keputusan pamrentah bisa diajokake menyang pengadilan administratif, prosedur bantahan kudu ditindakake. Iki tegese sampeyan kudu menehi tandha kanthi nulis sajrone nem minggu manawa sampeyan ora setuju karo keputusan lan alasan sampeyan ora setuju. Bantahan kudu digawe kanthi tulisan. Gunakake email mung bisa ditindakake nalika pamrentah kanthi jelas. Bantahan liwat telpon ora dianggep minangka bantahan resmi.

Sawise diwenehi kabar babagan bantahan, sampeyan asring entuk kesempatan kanggo nerangake bantahan kanthi lisan. Yen sampeyan wis dibuktekake kanthi bener lan bantahan kasebut nyatakake kanthi mantep, keputusan sing ditandingi bakal dibalik lan keputusan liyane bakal ngganti. Yen sampeyan ora kabukten bener, bantahan kasebut bakal diumumake ora ana.

Mréntahake marang keputusan bantahan uga bisa diajak karo pengadilan. Panrima uga kudu ditulis kanthi suwene nem minggu. Ing sawetara kasus, bisa uga ditindakake kanthi digital. Pengadilan mengko ngirimake noto banding kanggo agensi pemerintah kanthi panjaluk supaya ngirim kabeh dokumen sing ana gandhengane karo kasus kasebut lan nanggapi kanthi statement pertahanan.

Pangrungon sabanjure bakal dijadwal. Pengadilan banjur bakal mutusake keputusan sing dibantah babagan bantahan. Dadi, yen hakim kasebut setuju karo sampeyan, dheweke mung bakal ngeculake keputusan babagan bantahan sampeyan. Pramila cara kasebut durung rampung. Pamrentah kudu menehi keputusan anyar babagan bantahan kasebut.

layananTandha ing ukum administratif

Sawise kaputusan saka pamrentah, sampeyan wis nem minggu kanggo menehi kabantosan utawa banding. Yen sampeyan ora nolak wektu, kasempatan sampeyan bisa nindakake keputusan sing bakal ditindakake. Yen ora ana bantahan utawa banding keputusan, ora bakal diwenehake kekuwatan sah. Banjur dianggep dadi sah, loro saka segi tumitah lan kontene. Wektu watesan kanggo menehi kabantosan utawa banding saengga saenipun nem minggu. Dadi sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan melu pitulung legal ing wektu. Yen sampeyan ora setuju karo keputusan, sampeyan kudu ngirim kabar babagan bantahan utawa banding sajrone 6 minggu. Pengacara pengacara saka Law & More bisa menehi saran babagan proses iki.

layanan

Kita bisa litigate kanggo sampeyan ing kabeh wilayah hukum administratif. Mikir, contone, ngirim kabar kabotan kanggo Municipal Executive marang imposition saka pesenan tundhuk pembayaran paukuman utawa litigasi sadurunge pengadilan bab Gagal kanggo menehi ijin lingkungan kanggo konversi bangunan. Praktek penasehat minangka bagean penting saka pakaryan kita. Ing pirang-pirang kasus, kanthi saran sing bener, sampeyan bisa nyegah proses nglawan pamrentah. Kita bisa, antara liya, menehi saran lan mbantu sampeyan:
  • nglamar subsidi;
  • entuk manfaat sing wis mandheg lan reklamasi keuntungan iki;
  • imposition saka denda administratif;
  • penolakan aplikasi kanggo ijin lingkungan;
  • ngajokake keberatan kanggo pencabutan ijin.
Tindakan ing ukum administratif asring dadi pengacara asli, sanajan pitulung saka pengacara ora sah. Apa sampeyan ora setuju karo keputusan pamrentah sing bakal nyebabake sampeyan? Banjur hubungi pengacara administrasi Law & More langsung. Kita bisa nulungi sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.