Syarat Umum

1. Law & More B.V., didegake ing Eindhoven, Walanda (sabanjure diarani "Law & More”) Minangka perusahaan tanggung jawab winates, sing diadegake miturut hukum Walanda kanthi tujuan kanggo nindakake profesi hukum.

2. Kahanan umum iki ditrapake kanggo kabeh tugas klien, kajaba sarujuk kanthi nulis sadurunge kesimpulan saka tugas kasebut. Sing bisa ditrapake kahanan tuku umum utawa kahanan umum liyane sing digunakake dening klien sacara nyata ora disisihake.

3. Kabeh tugas klien bakal ditampa kanthi eksklusif lan ditindakake Law & More. Sing bisa ditrapake artikel 7: 407 paragraf 2 Kode Sipil Walanda sacara eksplisit.

4. Law & More nindakake tugas salaras karo aturan tumindak Asosiasi Bar Walanda lan, miturut aturan kasebut, janji ora ngungkapake informasi sing diwenehake dening klien sing ana gandhengane karo tugas kasebut.

5. Yen ana hubungane karo tugas sing diutus Law & More pihak katelu kudu melu, Law & More bakal takon karo klien luwih dhisik. Law & More ora tanggung jawab tumrap kekurangan saka pihak katelu lan layak nampa, tanpa konsultasi ditulis sadurunge lan kanggo pihak klien, watesan kemungkinan tanggung jawab kanggo pihak katelu sing ditindakake dening pihak katelu. Law & More.

6. Sembarang tanggung jawab mung diwatesi kanggo jumlah sing bakal dibayar ing kasus kasebut miturut asuransi tanggung jawab profesional Law & More, tambah saka kelainan sing bisa dikurangi ing asuransi iki. Yen ana sebab apa wae, ora ana pambayaran sing dibayar ing asuransi tanggung jawab profesional, tanggung jawab sing diwatesi mung € 5,000.00. Sawise njaluk, Law & More bisa menehi informasi babagan (liputan ing) asuransi tanggung jawab profesional kaya sing dijupuk Law & More. Clientates klien Law & More ngemu Law & More gawe piala marang tuntutan pihak katelu sing gegayuhan karo tugas kasebut.

7. Kanggo kinerja tugas kasebut, klien utang Law & More ragad (ditambah VAT). Ragad diwilang adhedhasar jumlah jam sing makarya tikel kanthi tingkat saben jam sing ditrapake. Law & More duwe hak kanggo sacara reguler nyetel tarif saben jam.

8. Bantahan kanggo jumlah invoice kudu motivasi kanggo nulis lan diajukake menyang Law & More ing 30 dina sawise tanggal invoice, gagal invoice kasebut bakal ditampa kanthi pasti lan tanpa protes.

9. Law & More tundhuk ing Undhang-undhang Pencegahan Penguburan Dhuwit-Walanda lan Undhang-undhang Pembiayaan Dhasar Teror (Wwft) Yen tugas digawe ing ruang lingkup Wwft, Law & More bakal tumindak rajin amarga klien. Yen transaksi (sing ora dikarepake) ing konteks Wwft ana, mula Law & More wajib nglaporake iki menyang Unit Keamanan keuangan Belanda. Laporan kasebut ora dibukak menyang klien.

10. Hukum Walanda ditrapake kanggo hubungan antarane Law & More lan klien.

11. Yen ana musuhan, pengadilan Walanda ing Oost-Brabant bakal duwe hak ukum, yen ngerti babagan kasebut Law & More tetep anduweni hak kanggo ngirim musuhan ing pengadilan sing bakal duwe ukum yen pilihan forum iki ora bakal ditindakake.

12. Sembarang hak klien kanggo nggawe klaim Law & More, bakal luput ing acara apa wae sajrone setaun sawise tanggal klien kasebut wis ngerti utawa bisa uga ngerti babagan anane hak kasebut.

13. Invois saka Law & More bakal dikirim menyang klien kanthi email utawa nganggo surat biasa lan pambayaran kudu ditindakake sajrone 14 dina sawise tanggal invoice, yen gagal klien kanthi sah lan wajib mbayar kapentingan standar 1% saben wulan, tanpa notifikasi resmi dibutuhake . Kanggo karya sing ditindakake Law & More, pembayaran sementara bisa invoice kapan wae. Law & More anduweni hak njaluk pambayaran sing luwih awal. Yen klien gagal mbayar jumlah invoice pas karo wektu, Law & More berhak kanggo nundha kerjane langsung, tanpa kudu mbayar ganti rugi.