Law & More yaiku firma hukum multidisiplinis dinamis lan penasihat pajak khusus ing hukum perusahaan, hukum komersial lan pajak Walanda lan adhedhasar ing Amsterdam lan Eindhoven Science Park - Belanda "Lembah Silicon" ing Walanda. Kanthi latar mburi perusahaan Walanda lan pajeg, Law & More nggabungke ngerti perusahaan perusahaan penasihat perusahaan lan pajeg sing gedhe kanggo menehi perhatian marang rinci lan layanan khusus sing bakal sampeyan ngarepake perusahaan butik. Kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan kita kerja kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan lembaga kanggo individu.

Firma Hukum Walanda Multidisiplinis

Law & More yaiku firma hukum multidisiplinis dinamis lan penasihat pajak khusus ing hukum perusahaan, hukum komersial lan pajak Walanda lan adhedhasar ing Amsterdam lan Eindhoven Science Park - Belanda "Lembah Silicon" ing Walanda.

Kanthi latar mburi perusahaan Walanda lan pajeg, Law & More nggabungke ngerti perusahaan perusahaan penasihat perusahaan lan pajeg sing gedhe kanggo menehi perhatian marang rinci lan layanan khusus sing bakal sampeyan ngarepake perusahaan butik. Kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan kita kerja kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan lembaga kanggo individu.

Law & More ana sawijining tim pengacara darmabakti lan ahli penasehat pajeg darmabakti kanthi kawruh babagan hukum kontrak Walanda, hukum perusahaan Walanda, hukum pajak Walanda, ukum pakaryan Walanda lan hukum properti internasional. Perusahaan kasebut uga duwe spesialisasi ing strukture pajak lan kegiatan kanggo tax tax, hukum energi Walanda, hukum finansial Walanda lan transaksi real estate.

Apa sampeyan minangka perusahaan multinasional, SME, bisnis sing berkembang utawa pribadi, sampeyan bakal nemokake manawa pendekatan kita tetep padha: komitmen total sing bisa diakses lan responsif karo kabutuhan, ing saben wayah. Kita nawakake luwih saka keunggulan legal teknis - kita menehi solusi multidisiplin sing canggih, kanthi layanan lan pendekatan pribadi.

Firma hukum multidisiplinis dinamis sing dinamis

Law & More uga menehi resolusi regejegan legal lan layanan litigation kanggo perusahaan lan individu. Iki nganakake evaluasi kanthi apik babagan kesempatan lan resiko sadurunge kabeh prosedur legal. Iki mbantu para klien wiwit tahap awal menyang fase akhir prosiding hukum, lan nggarap strategi maju sing apik. Firma uga tumindak minangka pengacara ing omah kanggo macem-macem perusahaan Walanda lan internasional.

Ndhuwur iki, perusahaan tenan duwe keahlian kanggo nganakake prosedur negosiasi lan mediasi ing Walanda. Pungkasan, kita nawakake pelanggan kursus latihan ing perusahaan, sing cocog karo kabutuhan karyawan, babagan macem-macem topik hukum, sing penting kanggo perusahaan sing dimaksud.

Sampeyan olèh dipikir ing situs web, sing bakal nemokake informasi luwih lengkap babagan Law & More. Yen sampeyan pengin mbahas babagan hukum sing spesifik utawa yen sampeyan duwe pitakon babagan layanan kita, aja ragu.

Firma tenan minangka anggota jaringan pengacara LCS adhedhasar ing Hague, Brussels lan Valencia.

"Law & More terus lan njaga sisih liyane ing tekanan ”

Filosofi Kita

Pendapat multidisiplinis menyang hukum legal, pengacara lan penasehat pajak Walanda minangka yudisial, komersial uga praktis. Kita mesthi luwih dhisik melu inti bisnis lan kabutuhan klien. Kanthi ngenteni kebutuhan kasebut para pengacara kita bisa menehi layanan profesional ing level sing paling dhuwur.

Reputasi kasebut dibangun ing komitmen sing penting kanggo ngrampungake lan ngrampungake syarat individu saben klien kita, tanpa preduli manawa ana perusahaan multinasional, usaha Walanda, ngembangake perusahaan inovatif utawa pribadi pribadi. Kita usaha mbiyantu para klien kanthi cara sing paling efektif kanggo nggayuh tujuane nalika mikirake lingkungan internasional sing asring kompleks ing ngendi dheweke makarya lan ngembangake bisnis.

Klien kita dadi pusat ing kabeh sing ditindakake. Law & More pramila kanthi setya kanthi unggul minangka dhasar sing bisa dipercaya kapercayan lan integritas profesional kanthi permanen. Wiwit wiwitan, kita wis setya narik kawigaten pengacara sing duwe bakat lan penasehat ukum lan penasihat tax sing menehi asil sing paling apik kanggo para klien, sing kepuasan ana ing ngarep sapa kita lan apa sing ditindakake.

Klien kita

Ing sajarah, Walanda wis dadi lembaga hak asuh banget kanggo ngetrapake kegiyatan EU lan ing saindenging jagad, kanggo nandur modal, ngembangake lan nindakake bisnis. Walanda terus nggambarake pirang-pirang perusahaan multinasional teknologi lan canggih uga "warga jagad".

Kita Klien Corporate praktik fokus ing macem-macem perusahaan aktif internasional kayata perusahaan umum lan swasta sing digabung ing Walanda lan lintas lintas.

The Klien Swasta laku saka Law & More fokus marang pitulung saka kulawarga lan kulawarga internasional, sing nggawe kegiatan bisnis liwat lembaga Belanda. Klien internasional kita asale saka macem-macem negara lan latar. Dheweke dadi pengusaha sing sukses, ekspat sing berkualitas tinggi lan kapribaden liyane kanthi kapentingan lan aset ing macem-macem ukum.

Klien Corporate lan Swasta kita mesthi nampa layanan legal sing cocog, darmabakti lan rahasia, khusus dirancang kanggo nyukupi kebutuhan lan kabutuhan tartamtu.

Klien kita

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl